free wifi braun

ajandekkartya

caffe-tea

NÉHÁNY SZÓ MAGUNKRÓL...

A szépségszalon 2011 októberében nyitott azzal a céllal, hogy egy kellemes, otthonias környezetben minőségi háttérzenével, és az alapvető szolgáltatásokon túl a tőlünk telhető legtöbb kedvességgel kiszolgáljuk a kedves vendégek igényeit az adott kornak és divatnak megfelelően. 

Elsődleges szempontunk, hogy nincs különbség vendég és vendég között, mindenkit ugyan úgy várunk és kiszolgálunk kortól és nemtől függetlenül. Szeretünk mindent úgy alakítani, hogy a vendég érezze, hogy fontos, mert számunkra igen is fontos! Igyekszünk mindent megtenni, ami tőlünk telik hozzáállás és szakmai szempontból is, hogy a vendégek jól érezzék magukat a szalonban. Figyelünk a vendégek igényeire és figyelünk magunkra is emberi és szakmai szempontból is, hogy az adott divattal, technikai, szakmai újításokkal tisztában legyünk és elsajátítsuk. Az elmúlt időszak visszajelzése a „nyugalom szigete” jelző több vendég értékelése az üzletre, amit szeretnénk megtartani, mert ebben a rohanó világban jó, ha vannak helyek, ahol nyugodtan eltölthet az ember egy kis időt, miközben a külseje szépségéhez hozzájárulhatunk a különböző szakmai munkánkkal.

A jó közérzethez, a magabiztos megjelenéshez mindenféleképpen szükséges egy jó haj, az ápolt bőr, ápolt kezek, mert ezekkel közvetítünk az emberek felé. Az ember lelkének állapota, a hozzáállása, kiállása is javul, ha a külső rendben van, de az is tény, hogy először az ember lelkének rendbetétele teszi igazán ragyogóvá a külsőt, amivel hathatunk a környezetünkre. Érdemes a külsővel is foglalkozni, mert nem csak jó benyomást keltünk másoknak, hanem azzal hogy ápoltak vagyunk egy pozitív élményt is adunk az embertársainknak. Az ember kinézete, öltözködés-ápoltság, a helytállásban a mai kor szempontjából alapvető követelménnyé vált. Ehez a külső és belső kiegyensúlyozottsághoz szeretnénk hozzájárulni itt a Perei Hair Szépségszalonban, hogy Ön a mindennapokban magabiztosan és egy jó benyomást keltve, az adott divatot közvetítve, tudjon a mai korban helytállni és jól éreznie magát.

 

SOK SZERETETTE VÁRJUK A PEREI HAIR BEAUTY & COSMETICS SZÉPSÉGSZALONBAN!

 

PEREI GÁBOR
ÜZLETTULAJDONOS

filmszalag felso

filmszalag also