FODRÁSZAT

HAJVÁGÁS

A hajvágások elkészítésénél igyekszem a legnagyobb precizitással és odafigyeléssel formázni a hajat, amit a vendég stílusának, karakterének megfelelően alakítok ki. Szeretek a hajvágással időt tölteni, mert ez az egyik kedvenc részem a szakmából. Stílusok amik meghatározzák a hajvágásaimat: Tony & Guy, TIGI, Sassoon, SZABÓ IMRE.
A frizurák kialakításánál a Wella cég professzionális alapozó és finish termékeit használom.

 

HAJFESTÉS-MELÍROZÁS

A hajfestés és melírozás az az eljárás, amivel a hajból még többet ki lehet hozni mint alap esetben. Az intenzív csillogáson és fényen túl a különböző melírozási technikák alkalmazásával még izgalmasabbá és jó értelemben érdekessé tehetjük a hajat.Ezek nem visszafordíthatatlan folyamatok, amihez végső soron csak egy kis merészség kell és az ember egy teljesen más megjelenéssel fog rendelkezni ami egyedivé és különlegessé teszi. Jó a változás! Az ember alapvetően szeretne változni csak a saját korlátai akadályozzák meg ebben. Merni kell lépni és változtatni mert a végén egy vidám, merészebb és magabiztosabb ember fog a színre lépni!
A hajfestésnél használt anyagok a Wella cég professzionális hajfestékei, szinezői: Koleston Perfect, Kolor Touch, Illumina Color.

 

HULLÁMOSÍTÁS

Ez az a hagyományos eljárás amit dauernek hívunk.Ezzel a folyamattal a lágy hullámoktól kezdve a nagyon göndör hajig lehet tartós hullámokat előhívni a hajból. A hagyományos eljáráshoz eltérően a Wella Cég ennek a fejlesztésére is sok gondot fordít, aminek következménye,hogy a régebben tapasztalt roncsolódás lehetségessége az anyag újragondolása által szinte minimálisra csökkent. A Wella cég által erre a célra fejlesztett anyagai enyhén lúgos pH-jú hullámosító folyadékok, amik tartósan előhívják a hajból a göndör fürtöket, amelyek ránézésre és tapintásra is rugalmasak.
A termék neve: Curl It.

 

VOLUMENNÖVELÉS

Ehhez a művelethez külön erre a célra tervezett hajcsavarót a Wella cég. Az alakjával és kiképzésével a haj volumenét segíti előhívni miközben nagyon laza hullámot ad a hajnak. Ez nem tart olyan hosszú ideig mint a tartós hullám, nem is roncsolja a hajat, viszont átlagosan (haj minőségtől és hosszától függően) kettő hónapig látványos változást lehet vele elérni. Vékony szálú, nehezen kezelhető hajhoz ajánlott, de normál hajból is lehet vele NAGYON laza hullámot előhívni.
A termék neve: Wave It.

ALKALMI HAJAK-FELTŰZÉSEK

Én a szakma csúcspontjának nevezném ezt a műveletet, mivel a meglévő hajból kell szobrászkodni úgy, hogy a vendég stílusához,karakteréhez passzoljon miközben nem érzi magát feszélyezettnek. Ezt a laza feltűzéstől egészen az előkelő, fennköltes kontyig lehet megvalósítani. Nem kell elvetni a feltűzés gondolatát ,ha a haja kevés, vékony szálú, mert bizonyos pótrészek alkalmazásával komoly eredményeket lehet elérni miközben a szemlélődő mit sem sejt. Az adott alkalom sikeres fellépése miatt előzetes egyeztetés és átbeszélés után próba hajfésülés előzi meg a végső eredményt, hogy az adott napon a kellemetlenségeket elkerüljük.

filmszalag felso

filmszalag also