free wifi braun

Online a világhálón

A Szalonba érkező vendégek számára díjmentes internethozzáférhetőséghez van lehetőség, melynek jelszava a jelenlevő munkatársaktól elkérhető.

Internetsebesség: 50/5 Mbit/s

 
ajandekkartya

Jobb adni mint kapni!

...de, ha megkapja az ember az is egy nagyon jó érzés és nagy örömöt ad. Sokszor dilemmázik az ember, hogy mit is adhatna kedves ismerősének egy jeles alkalomra. Szeretnénk adni egy tippet, lehetőséget, hogy megkíméljük a sok gondolkozástól! Itt a Szépségszalonban készen állunk, hogy az Ön által kiválasztott szolgáltatást, legyen az fodrászati - kozmetikai - kéz és lábápolási vagy mindhárom, előre rendezheti, a kedves ismerősét pedig meglepheti egy diszkrét borítékba belehelyezett ajándékkártyával. Mi pedig igyekszünk a szakmai tudásunk legjavából adva elkészíteni az odaajándékozott szolgáltatást. A külső ápoltság az embert magabiztossá teszi és jó közérzetet ad. Mindenki örülne, ha kaphatna egy ilyen ajándékot! Jó érzés lesz odaadni és jó érzés lesz viszont látni az ajándékozónak, hogy megújult a kedves ismerőse!
Fogadják sok szeretettel a Perei Hair Szépségszalon ajándékkártyáját!

 
caffe-tea

Kis kedvességek - felfrissülés

A Szalonban eltöltött időt szeretnénk kis kedvességekkel kellemesebbé tenni, hogy amíg megszépül, fel is frissüljön nálunk. Amit kínálunk a vendégeknek:

  • A Nespresso különleges koffein és koffeinmentes kávéi és cappuccinója
  • Milford és Pickwick teák különleges ízekkel
  • Ásványvíz
  • Vendégváró cukorkák

Kellemes időtöltést kívánunk nálunk!

filmszalag felso

filmszalag also