KÉZ ÉS LÁBÁPOLÁS
- A JÓLÁPOLTSÁG MINDIG VONZÓ - 

A szépségápolás és a megjelenésünk elengedhetetlen része a körömápolás. Az ápolt kéz önbizalomról árulkodik, bizalmat közvetít.

Kezünk és körmeink nemcsak állandó fáradhatatlan bevetésben vannak, hanem örökké szem előtt is. Ez épp elég ok arra, hogy különös figyelmet fordítsunk rájuk. Vendégeink választhatnak klasszikus manikűr, francia manikűr, japán manikűr, paraffinos kézápolás, hagyományos illetve zselés lakkozás közül.

 

MANIKŰR

A manikűr a köröm rövidítését, formázását, igény esetén a körömágy bőrének kivágását, a köröm felületének polírozását, lakkozást és a körömágy bőrének vitaminos olajjal való ápolását tartalmazza.

kezfejek 730x489

 

JAPÁN MANIKŰR

Önállóan és a manikűr kiegészítéseként is lehet alkalmazni. A japán arisztokráciától átvett kezelés, amelynek során természetes méhviaszt juttatnak a köröm rostjai közé, majd ezt az anyagot egy speciális por segítségével a körömbe zárják és tartós, akár 2 hétig is tartó fényt adnak neki.
A kezelés során a köröm egészségesebb és erősebb, a körömágy színe egészséges rózsaszín lesz.
2-3 hetente kell ismételt kezelést végezni, amely csak az előző kezelés óta nőtt körömfelületet érinti, majd a teljes körömfelület újra tartós fényt kap. 
Gyenge, töredező körmök esetén, különösen műköröm eltávolítás után csodálatos eredmény érhető el.

koromfestes 730x487
 

PARAFFINOS KÉZÁPOLÁS

A kiszáradt, repedezett, érzékeny bőrre tökéletes megoldás a paraffin kezelés.
A paraffinos kezelés (virágviasz mély meleg terápia) felfrissíti, puhává varázsolja,
vitaminokban gazdaggá teszi kéz- és lábbőrünket.
A paraffint különleges illóolajokkal és E-vitaminnal gazdagítják. A kezelés alatt a meleg hatására az ápoló anyag könnyen felszívódnak a megnyílt pórusokba. Már az első kezelés után, a kiszáradt és repedezett bőr láthatóan simábbá, rugalmasabbá válik.
A paraffinos kézápolást kúraszerűen ajánlott alkalmazni, attól függően, hogy mennyire van kiszáradva a kéz bőre. Általánosságban elmondható, hogy az első két héten 2 alkalom, utána ismét két hétig 1 alkalom, majd kéthetente 1 alkalom ajánlott, a megfelelő állapot eléréséhez.

 

GEL-LAC

Új technológia az ápolt, esztétikus szép körmökért, gyors eljárás a lakk és a zselé előnyös tulajdonságainak ötvözetével. Egyszerű, mint a lakkozás, és a zselékhez hasonló tartósságú (2-3 hét). Az anyag lényege, hogy lakk-tartalma miatt lágyan, finoman terül, zselé tartalma miatt viszont 3 perc száradás után teljesen kemény, nem kell rá úgy vigyázni és tartása a zselé tartalom miatt erősebb, mint a körömlakké. A gél lakk könnyű, rugalmas, vékony felületű, bevonata védi a körmöket, ezáltal elősegíti azok növekedését és kézen - lábon egyaránt kiválóan alkalmazható. Nem levegőn szárad, mint a hagyományos körömlakk, hanem UV fény segítségével. A felvitel után teljesen száraz és tökéletesen fényes, eltávolítása egyszerű, fájdalom- és roncsolásmentes. Ajánlható mindazoknak, akiknek alapvető igénye, hogy mindig ápolt legyen kezük és lábuk, vagy egyszerűen csak nincs türelmük a műköröm építéshez illetve ezelőtt valamiért nem hordtak volna műkörmöket. Kinézete lehet a műkörömhöz hasonló vagy természetes, mint a lakkozott köröm. A zselés körmöktől eltérően lakkhatású, gyönyörű, tartós és kényelmes viselet.

 

MŰKÖRÖM

UV fény hatására kötő zselés műköröm, amely zselé állagú, egy komponensű anyag
A köröm meghosszabbítása történhet tip felragasztásával, amelyet a saját körömmel való egybecsiszolása, rövidítése és formázása után zselével vagy porcelánnal vonunk be.
Másik lehetőség a műköröm építés, amikor sablont helyezzük a saját köröm alá, amelyre a köröm meghosszabbításaként zselét hordunk fel. Kötés után a sablont eltávolítjuk, majd a körmöt formázzuk és polírozzuk.
A köröm meghosszabbítása nélkül lehetőség van a saját körmöket erősíteni. Ekkor a köröm hossza és a formája is adott, a körömre megerősítésként zselé réteg kerül.
A lábak ápolása, egész évben történő karbantartása nem csak esztétikai, hanem adott esetben mozgásszervi szempontból is fontos.

piros korom 730x486
 

PEDIKŰR

Az embernek a lába viseli a legnagyobb terhelést, ezért legalább annyira kell ápolni és gondozni, mint a test többi részét. Lábunk elsődleges funkciója a mozgás, a súly és az egyensúly megtartása. Az évek alatt deformálódik a láb, a rosszul választott, nem elég kényelmes cipőknek vagy a túlsúlynak köszönhetően. Kialakulhat bőrkeményedés és egyéb deformitás.
Lábunkat rendszeresen ápolnunk kell, hogy megőrizze bársonyos puhaságát, frissességét valamint, hogy az öregedési folyamatokat késleltessük.

Az esztétikai pedikűrt havonta egyszer érdemes megismételni, melynek során egy 10perces nyugtató lábfürdő után eltávolítjuk a bőrkeményedéseket, majd a körmök manikűrözése (rövidítés, formázás, tisztítás) következik. Ezt követően hidratáló, tápláló, ápoló krémet dolgozunk a bőrbe, és végül ezt követi az igény szerinti lakkozás, díszítés.

lab 730x489

filmszalag felso

filmszalag also